Skip to main content

IN DETAIL


Na een langdurig verblijf in Azië, waarbij we nieuwe fabrikanten hebben geïdentificeerd voor diverse producten, waaronder Deense karren, hebben wij onze intrede gedaan in de wereld van karren in 2006.

Gedurende vele jaren hebben we nauwlettend toezicht gehouden op de fabricage en kwaliteitscontrole ter plaatse in China, om ervoor te zorgen dat de geleverde goederen consistent van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Sinds 2012 is Filip teruggekeerd naar België, terwijl zijn collega Gino nog steeds verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole in China, waarbij regelmatige bezoeken aan de productiebedrijven worden afgelegd.

Hoewel we niet behoren tot de grootste spelers op de markt, zijn wij in staat om een solide en consistente kwaliteit te leveren. Onze bescheiden bedrijfsstructuur resulteert in lage overheadkosten, waardoor we concurrerende prijzen kunnen aanbieden.

Wij onderscheiden ons door een snelle service, waarbij kleinere bestellingen rechtstreeks door ons worden geleverd, terwijl grotere bestellingen worden afgehandeld door gespecialiseerde transporteurs die zijn toegespitst op het vervoer van karren.